Netflix maakt releasedatum La Casa de Papel seizoen 5 bekend!

Cast La Casa de Papel: Seizoen 5 op Netflix

Netflix dropte zojuist het nieuws waar we al veeeeel te lang op wachten, zeker nadat de opnames eerder deze maand werden afgerond! We weten eindelijk wanneer seizoen 5 van La Casa de Papel uitkomt en er zit ook nog een dikke plottwist bij, geheel in de stijl van onze favoriete Spaanse serie.

Het laatste seizoen van La Casa de Papel wordt uitgesmeerd over twee delen! Dat is op zich niet zo'n geweldig nieuws, want dat betekent nog langer wachten, maar aan de andere kant: we kunnen ze wel allebei nog dit jaar zien. Ook staat de teller uiteindelijk op twee afleveringen meer dan afgelopen seizoenen. Lekker hoor.

La Casa de Papel seizoen 5 - deel 1

De bekendste overval uit de Netflix-geschiedenis begint over een paar maanden met uitzwaaien. De eerste vijf afleveringen van het afscheidsseizoen van La Casa de Papel komen op 3 september 2021 naar Netflix.

La Casa de Papel seizoen 5 - deel 2

Daarna hoeven we gelukkig niet meer zo heel lang te wachten want op 3 december 2021 volgt deel twee. Het gaat ook dan om vijf nieuwe, nagelbijtend spannende aflevering en daarna is het dus écht klaar.

Waar gaat seizoen 5 over?

De voorpret kan ook alvast losbarsten. We hebben namelijk een synopsis te pakken. "De bende zit al meer dan 100 uur opgesloten in de Spaanse bank. Ze zijn erin geslaagd Lisboa te bevrijden maar voelen zich verslagen nu ze iemand van de groep zijn verloren", teaset Netflix. "Sierra heeft El Professor gevangen genomen en voor het eerst hebben ze geen ontsnappingsplan. Net wanneer het lijkt alsof het niet erger kan worden, komen ze tegenover hun machtigste vijand ooit te staan: het leger. Het einde van de grootste overval uit de geschiedenis nadert… Wat ooit begon als een roof, lijkt nu te veranderen in een oorlog."Meer weten? Lees ons overzicht met alles wat je moet weten over La Casa de Papel seizoen 5.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.