Happiest Season, kerstfilm

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Happiest Season, kerstfilm

Zin in een kerstfilm? Netflix dropt Happiest Season!

|
|

Laatste update:

"Jingle Bells, Jingle Bells'. De mussen vallen momenteel van het dak, maar daar trekt streamingdienst Netflix zich niets van aan. Zij hebben namelijk zonder enige gêne de kerstfilm Happiest Season online geknald.

Mocht je een hekel hebben aan de zomer is dit je geluksdag!

Gênante taferelen onder de mistletoe 

In Happiest Season kan Abby (Kristen Stewart) haar geluk niet op. Ze is in de wolken met Harper (Mackenzie Davis) en staat te trappelen om voor het eerst de familie van haar vriendin te ontmoeten en hoopt daar zelfs een aanzoek te doen. Eén probleempje: de familie van Harper is niet op de hoogte dat hun lievelingetje lesbisch is. Oeps, dat belooft lekker gênant te worden! 

Bekijk hieronder de trailer.

Merry Summer

Deze film zou eind 2020 in de bioscoop gaan draaien, maar we weten allemaal nog wel hoe dat is afgelopen. Juist, wereldwijd sloten de bioscopen! Vandaar daar Happiest Season terechtkwam bij Hulu en dat leverde deze streamingdienst een onverwacht succes op. Ruim 416.680 Amerikaanse huishoudens bekeken de film tijdens het openingsweekend, en dat maakte deze titel met Kristen Stewart het beste debuut in de geschiedenis van Hulu. Nu is de vraag of dat succes doorzet op Netflix. De timing is misschien 'off', maar dat houdt de diehard kerstfilm-fans vast niet tegen! 

Happiest Season is nu te zien op Netflix.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder