That '70s Show

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
That '70s Show

Netflix dropt eerste beelden That '70s Show-spin-off

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Netflix werkt hard aan That '90s Show, de langverwachte vervolgserie op That '70s Show. We volgen een nieuwe generatie tieners in Point Place, Wisconsin, maar oude bazen Red (Kurtwood Smith) en Kitty Forman (Debra Jo Rupp) gaan helemaal nergens heen! Zó zien ze eruit in de nieuwe serie.

Kurtwood en Debra kruipen weer in de (inmiddels bejaarde) rollen van hun leven. Ze spelen een belangrijke rol in de vervolgserie - daarover later meer - en zoals je in de eerste officiële beelden hieronder ziet, zijn de twee amper veranderd. Gelukkig maar! Een beetje rimpels hier en daar, oké, maar Kitty is vast nog net zo'n heerlijke bemoeial en Red is sowieso weer die chagrijnige bok met het kleine hartje.

Waar gaat That '90s Show over?

In That '90s Show maken we kennis met een gloednieuwe vriendengroep. De dochter van Eric en Donna, Leia - uiteraard vernoemd naar Erics Star Wars-crush - brengt de zomer door bij haar opa en oma in Point Place. Daar gaat ze flink bonden met de plaatselijke tieners. De serie begint in 1995 - 15,5 jaar na het einde van That '70s Show.

Welke That '70s Show-sterren komen terug?

De gloednieuwe tienercast, onder leiding van Callie Haverda als Leia, staat er niet alleen voor! Naast Kurtwood en Debra keren ook bijna alle That '70s Show-sterren terug voor cameo's. Dan hebben we het over Ashton Kutcher (Kelso), Mila Kunis (Jackie), Laura Prepon (Donna), Topher Grace (Eric) én Wilmer Valderrama (Fez). Steven Hyde-acteur Danny Masterson komt niet terug. Hij wordt door meerdere vrouwen beschuldigd van verkrachting. De rechtszaak dient later dit jaar. Zelf ontkent de acteur de beschuldigingen.

En nee, de 80's zijn niet overgeslagen. Een groot deel van de makers van de originele serie waagde in 2002 een poging met That '80s Show. Die serie, zonder enige That '70s Show-connecties, flopte gigantisch en kwam niet verder dan één seizoen.

Wanneer That '90s Show op Netflix komt? Dat weten we helaas nog niet. De serie heeft nog geen releasedatum.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Deze week bespreken we Russian Doll, They Call Me Magic en The John Wayne Gacy Tapes. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder