Adam Sandler en Jennifer Aniston in Murder Mystery op Netflix

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Adam Sandler en Jennifer Aniston in Murder Mystery op Netflix

Netflix-comedy Murder Mystery krijgt een vervolg

|
|

Laatste update:

Dit voorjaar scoorde Netflix een megahit met Murder Mystery. En dus mogen Adam Sandler en Jennifer Aniston binnenkort opnieuw een snoepreisje maken voor de streamingdienst!

Reünie

In juni ging Murder Mystery in première bij Netflix. Hierin speelden Adam Sandler en Jennifer Aniston een echtpaar dat op vakantie in Europa tegen wil en dank betrokken raakt bij het moordmysterie uit de titel. Normaal is Netflix niet zo scheutig met het onthullen van kijkcijfers, maar de kijkersaantallen van Murder Mystery waren net iets te goed om niet te delen: in de eerste 72 uur keken niet minder dan 31 miljoen huishoudens naar de reünie van Aniston en Sandler. En dan zijn de plannen voor een vervolg snel gemaakt!

Groen licht

Dit weekend maakte The Hollywood Reporter bekend dat James Vanderbilt door Netflix is gestrikt om het scenario voor Murder Mystery 2 te schrijven. Een voor de hand liggende keus, want hij schreef ook het script van het eerste deel. Opvallend genoeg hebben Adam Sandler en Jennifer Aniston nog niet getekend voor dit vervolg, maar het is onwaarschijnlijk dat Netflix groen licht geeft zonder de terugkeer van deze comedysterren. Het is helaas nog niet bekend wanneer Murder Mystery 2 in productie zal gaan, maar tot die tijd valt er gelukkig genoeg te lachen op Netflix!

Lees verder