Anthony Mackie Frank Grillo Point Blank Netflix

Veronica Superguide logo
Anthony Mackie Frank Grillo Point Blank Netflix

Netflix-thriller Point Blank laat Anthony Mackie (The Falcon) en Frank Grillo (Crossbones) samenwerken

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

MCU-sterren Anthony Mackie en Frank Grillo hebben in hun rollen als The Falcon en Crossbones meerdere malen tegenover elkaar gestaan; zowel in Captain America: The Winter Soldier als in Captain America: Civil War hadden Cap’s BFF en zijn gezworen vijand allebei belangrijke rollen. In de nieuwe Netflix-actiethriller Point Blank zien we deze twee acteurs echter tegen wil en dank samenwerken. Check hier de trailer:

Korte metten

Anthony Mackie speelt een verpleger wiens zwangere vrouw ontvoerd wordt door een stel corrupte agenten. Om haar terug te krijgen moet hij een gewonde crimineel bevrijden, die gespeeld wordt door Grillo. Die belooft hem vervolgens korte metten te maken met de kidnappers.

Onderhoudend Buddy cop-verhaaltje

De trailer belooft een onderhoudend buddy cop-verhaaltje met volop actie en wat grappen tussendoor. Afgaande op wat we hier zien kan Point Blank de moeite waard worden, maar laten we niet te snel te enthousiast worden: Frank Grillo was vorig jaar ook al te zien in de Netflix-film Wheelman, die hij net als deze zelf produceerde, en dat was echt een absolute baggerfilm. Point Blank komt in Amerika op 12 juli bij Netflix uit, we mogen aannemen dat de film dan ook hier te zien zal zijn.. 

Lees verder