George Calombaris, Matt Preston en Gary Mehigan in Masterchef Australia

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
George Calombaris, Matt Preston en Gary Mehigan in Masterchef Australia

Net5 onthult startdatum MasterChef Australië: Seizoen 10

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

De fans kijken er al maanden naar uit en binnenkort is het zover: de aftrap van een gloednieuw seizoen van MasterChef Australië!

Favoriet

Wij hebben er nooit een geheim van gemaakt dat we fan zijn van MasterChef Australië. Vorig jaar riepen we deze kookwedstrijd nog uit tot een van onze favoriete televisieprogramma’s (lees: ons favoriete televisieprogramma). We kijken dan ook enorm uit naar het nieuwe seizoen en gelukkig hoeven we daar niet al te lang meer op te wachten. Dit weekend maakte Net5 bekend wanneer de nieuwe reeks van start gaat!

Minder zoet

Vanaf 26 augustus is het tiende seizoen van Masterchef Australia wekelijks van maandag tot en met donderdag te zien op Net5. Reden voor een feestje natuurlijk, maar toch zal het komende seizoen net iets minder zoet smaken dan zijn voorgangers. Vorige maand werd namelijk bekend dat dit de laatste jaargang zal zijn met George Calombaris, Matt Preston en Gary Mehigan. Tot ieders verbazing (niet in de laatste plaats die van het drietal zelf) werd de liefste jury ter wereld aan de kant gezet door de zender. Reden te meer om de komende maanden nog even extra te genieten van deze culinaire culthelden!

Lees verder