Nurses, Net5, ziekenhuisserie

Veronica Superguide logo
Nurses, Net5, ziekenhuisserie

Leuk! Net5 komt met ziekenhuisserie Nurses

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Fans van series als Grey's Anatomy en The Good Doctor hebben iets om naar uit te kijken. Vanaf dinsdag 12 mei start Net5 namelijk met het uitzenden van Nurses, een nieuwe en Canadese ziekenhuisserie over het leven van diverse jonge verplegers.

Nurses draait om Grace, Ashley, Keon, Nazneen, Wolf en hun patiënten. De vijf staan aan het begin van hun carrière op de Eerste Hulp van het St. Mary's ziekenhuis in het Canadese Toronto. In deze hectische omgeving, waarin ze hun levens wijden aan het helpen van anderen, leren ze elkaar en zichzelf kennen.

Kritieke toestand

Zo moeten de karakters al in de eerste aflevering flink aanpoten. Het ziekenhuis wordt namelijk overspoeld met slachtoffers van een aanslag met een bus. Grace Knight (gespeeld door Riverdale-actrice Tiera Skovbye) krijgt te maken met een patiënt in kritieke toestand die niet blijkt te zijn waar ze hem voor aanzag. Hij blijkt namelijk de aanslagpleger te zijn! Ondertussen baalt Ashley Collins van een rustige dag, wil Keon Colby bewijzen dat hij meer kan dan voetballen en staat Nazneen gelijk voor een emotioneel dilemma.

Seizoen 2

In Canada was de serie direct een groot succes met een recordaantal kijkers voor de eerste aflevering. Er zijn dus al plannen voor een tweede seizoen, maar laten we eerst maar eens kijken hoe groot het succes in Nederland wordt. Anders hebben we nog altijd deze nieuwe series op Videoland.

Benieuwd? Nurses is vanaf dinsdag 12 mei, wekelijks, om 21.30 uur bij Net5. 

Lees verder