Net5 haalt halsoverkop Grey's Anatomy van de buis

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Net5 haalt halsoverkop Grey's Anatomy van de buis

Net5 haalt halsoverkop Grey's Anatomy van de buis

|
|

Laatste update:

Net5 heeft zich de woede van Grey's Anatomy-kijkers op de hals gehaald. De tv-zender heeft de populaire ziekenhuisserie namelijk onaangekondigd van de programmering gehaald. 

Update: Ok jongens; rel over. Net5 zwicht en gaat de serie toch weer uitzenden.

Het station lanceerde gisteravond twee nieuwe programma's, namelijk het vijfde seizoen van Masterchef Nederland en het nieuwe klusprogramma Je Droom Achterna - Een Frans Kasteel. En daardoor was er ineens geen plaats meer voor Meredith Grey en haar collega's. En dat terwijl de serie middenin het 14e seizoen zat. Zoals te verwachten waren de reacties online niet mals.

Zout in de wonden

Net5 zelf maakte de situatie er niet veel beter op door online nog even zout in de wonden te strooien, om maar even in Grey's Anatomy-termen te blijven. Boze fans kregen op facebook nogal onhandige reacties van het tv-station, dat voor hun kijkers uitmaakte dat Masterchef Nederland en Je Droom Achterna nu hun nieuwe favoriete programma's zouden worden. Het station gooide ook nog olie op het vuur, om maar even in Masterchef-termen te blijven, dat kijkers blij moesten zijn omdat ze nu in plaats van één favoriet programma twee favoriete programma's hadden. Wellicht dat Dotans kersvers ontslagen community managers met hun feilloze gevoel voor PR nu bij Net5 aan de slag zijn gegaan?

Lees verder