Zenuwen spelen Nejifi Ramirez parten in De Slimste Mens

Door Redactie
De Slimste Mens, Nejifi Ramirez

Meedoen aan een tv-quiz lijkt makkelijk als je roept vanaf de bank, maar in de studio is het vaak andere koek. Dat merkte ook NOS-presentatrice Nejifi Ramire vanavond in De Slimste Mens.

De TV-presentatrice had nog wel tips gevraagd aan voormalig winnares Astrid Kersseboom, maar het mocht niet baten. Na één uitzending zit haar avontuur er alweer op! 

Black-outs in drievoud

Ze nam het vanavond op tegen acteur Robert de Hoog en Marc-Marie Huijbregts. Ook die hadden niet hun beste dag. Robert de Hoog herkende India niet, Marc-Marie haalde Gerrit Hiemstra en 'Peter Paul Munneke' door elkaar en is Mabel nu een zus van Beatrix? Het niveau lag vanavond duidelijk niet al te hoog, zo merkte de kijkers op.

Wat weet je over... amandelspijs?

Uiteindelijk deed een quizvraag over amandelspijs Nejifi de das om. "Een koekje, een toetje, lekker bij de koffie?" Het waren helaas niet de antwoorden die de makers zochten. En daar baalt ze achteraf flink van. "Dat je gewoon blokkeert op amandelspijs", blikt ze terug. "De zenuwen gierden door mijn lijf en ik denk dat dat mij de kop heeft gekost." Gelukkig kan ze er om lachen. "Het was erg leuk om te doen. Ik zou iedereen aanraden om mee te doen." 

Nieuwe tegenstander

Marc-Marie Huijbregts en Robert de Hoog krijgen - ondanks hun foute antwoorden - morgen alsnog een kans om zich te bewijzen aan het twijfelende publiek. Dan nemen zij het op tegen PowNed-verslaggever Bram Douwes.

De Slimste Mens is iedere doordeweekse dag om 20.40 uur te zien op NPO2.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.