Duncan Laurence

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Duncan Laurence

Spijkerpoepen, carbidschieten en andere NL hobby’s centraal tijdens het Songfestival

|
|

Laatste update:

Ben jij lid van een carnavalsvereniging, postduivenvereniging of doe je aan carbidschieten tijdens Oud & Nieuw? Dan kan je terechtkomen in het aankomende Songfestival! De organisatie zoekt voor de introductiefilmpjes van de deelnemers typisch Nederlandse tradities. Je kan je nu opgeven!

Geen toeristische locaties meer

Bij eerdere Songfestivals gebruikten landen de introductiefilmpjes van zangers vooral om toeristische trekpleisters te promoten. Zo stond winnaar Duncan Laurence vorig jaar nog op de top van Mount Arbel Cliff, boven het Meer van Tiberias. Natuurlijk leuk voor de plaatjes, maar de Nederlandse organisatie pakt het anders aan, en niet alleen omdat wij minder bergen hebben…

Nederlandse hobby’s als introductie

De Duitse, Poolse en Italiaanse inzendingen gaan tijdens het komende Songfestival meedoen aan typisch Nederlandse tradities, zoals barbecueën op straat, koekhappen en fietsen met twee boodschappentassen en een kind op het stuur. Daarvoor zoeken ze organisaties en hobbyverenigingen die zin hebben om mee te werken aan de video’s.

Schrijf je nu in!

Voel jij je aangesproken en wil je wereldberoemd worden? Inschrijven kan nu! Het Songfestival wordt in mei uitgezonden en de opnames zijn in april en mei. De Songfestival presentatoren werden recent bekendgemaakt.

Lees verder