Nederlandse actrice Yootha Wong-Loi-Sing in Amerikaanse serie Love Is ____

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Nederlandse actrice Yootha Wong-Loi-Sing in Amerikaanse serie Love Is ____

Nederlandse actrice Yootha Wong-Loi-Sing in Amerikaanse serie Love Is ____

|
|

Laatste update:

De Nederlandse actrice Yootha Wong-Loi-Sing heeft een grote rol in een Amerikaanse serie binnengesleept! Wong-Loi-Sing is binnenkort te zien in Love Is ____, op Oprah Winfrey Network.

Love Is ____ draait om een stel dat het probeert te maken in Hollywood. De serie is losjes gebaseerd op het leven van de bedenkers Mara Brock Akil (schrijfster bij o.a. The Jamie Foxx Show, Girlfriends en Cougar Town), en regisseur Salim Akil (Girlfriends). Het meest recente wapenfeit van het duo is de DC-serie over de gekleurde superheld Black Lightning.

Nuri (Michele Weaver) is een hoopvolle schrijfster voor verschillende comedy-series, die droomt van een grote carrière. Ze ontmoet Yasir (Will Catlett), die al lang in Hollywood is, maar moeilijk aan de bak komt. 

Gefrustreerd

De stilstand in Yasirs carrière zorgt voor veel ergernis bij zijn vriendin (Wong-Loi-Sing) Ruby. Ze is zwaar gefrustreerd dat Yasir (en zijzelf) maar niet doorbreken, en reageert dit regelmatig op ‘m af. Het klinkt als een erg leuke rol voor de Nederlandse, waarin ze de ene scherpe oneliner na de andere kan afvuren! De Rotterdamse actrice was eerder te zien o.a. In The Paradise Suite, Hoe Duur Was De Suiker en Flikken Rotterdam. Daarnaast zit ze binnenkort weer in het nieuwe seizoen van jeugdserie Hunter Street!

Naast Weaver, Catlett en Wong-Loi-Sing zijn er grote rollen voor Idara Victor (Alita: Battle Angel), Tyrone Brown (Bull) en Kadeem Hardison (K.C. Undercover).

Oprah Winfrey Network is in Nederland moeilijk te ontvangen. Het kanaal is onderdeel van Discovery Communication. Mogelijk zien we Love Is ____ dus over een tijdje op TLC.

Nederlandse acteurs en actrices zijn lekker bezig de laatste tijd! Recent werd bekend dat Marwan Kenzari in Disney’s Aladdin speelt, en Ilse DeLange doet binnenkort mee in Nashville!

Lees verder