Narcos-acteur eist veiligheid voor cast en crew na dood collega

Veronica Superguide logo
Narcos-acteur eist veiligheid voor cast en crew na dood collega

Narcos-acteur eist veiligheid voor cast en crew na dood collega

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Narcos-ster Pedro Pascal vindt dat de serie niet door kan gaan als de veiligheid van de acteurs en crew niet gegarandeerd kan worden. Dat zegt hij tegen TMZ in reactie op de moord van een locatiescout van de populaire Netflix-serie.

De 37-jarige medewerker van de Netflix-serie werd eerder deze maand dood gevonden in zijn auto in Temascalapa. Hij was op zoek naar geschikte filmlocaties in Mexico, om daar eventueel het vierde seizoen op te nemen van de populaire serie over Colombiaanse drugskartels. 

Pedro noemt de dood van de locatiescout "een tragedie". "We kunnen niet doorgaan als het niet veilig is", aldus de acteur, die in de serie DEA-agent Javier Peña speelt. "We hebben het hier over levens. Als ze het willen doen, dan moeten ze er voor zorgen dat het op een veilige manier kan."

Of Pedro Pascal zelf terugkeert in het vierde seizoen van Narcos is nog de vraag. Daar hebben de producenten nog geen uitsluitsel over gegeven, er wordt gesproken over een geheel nieuwe cast voor de nieuwe reeks. De contractonderhandelingen zijn nog niet begonnen.

Lees verder