Naomi Watts en Liev Schreiber na 11 jaar uit elkaar

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Naomi Watts en Liev Schreiber na 11 jaar uit elkaar

Naomi Watts en Liev Schreiber na 11 jaar uit elkaar

|
|

Laatste update:

Na Brad Pitt en Angelina Jolie gaat nóg een Hollywoodkoppel uit elkaar: na elf jaar komt er een einde aan de relatie tussen Naomi Watts en Liev Schreiber.

Liefde en respect

"De afgelopen maanden zijn we tot de conclusie gekomen dat het voor onze familie beter is om uit elkaar te gaan als koppel. Met veel liefde, respect en vriendschap in onze harten kijken we ernaar uit om samen onze kinderen op te voeden en deze nieuwe fase in onze relatie te ontdekken," zei het koppel tegen Entertainment Tonight.

De Ray Donovan-ster en Britse actrice waren sinds 2005 bij elkaar nadat ze elkaar ontmoetten op het Met Gala. Ze zijn nooit getrouwd, maar hebben samen twee kinderen Alexander 'Sasha' Pete (9) en Samuel 'Sammy' Kai (7). Watts deelde regelmatige lieve familiekiekjes via Instagram. Zo brachtten ze Sammy mee naar de Emmy Awards.

En een schattig vader-zoon momentje.

The Bleeder

Het stel verscheen eerder deze maand nog samen op de rode loper tijdens het filmfestival in Venetië tijdens de première van The Bleeder waarin ze beiden spelen. De film is een biopic over de boxer Chuck Wepner die in 1975 Muhammed Ali uitdaagde voor de wereldtitel.

Lees verder