‘Nance keert terug als presentatrice bij Lingo’

Veronica Superguide logo
‘Nance keert terug als presentatrice bij Lingo’

‘Nance keert terug als presentatrice bij Lingo’

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Binnenkort kunnen we weer genieten van de televisieklassieker Lingo. En volgens 6 Inside zou een oude bekende van het programma wel eens kunnen tekenen voor de presentatie!

Geruchten

Afgelopen vrijdag werd bekend dat puzzelklassieker Lingo terugkeert op televisie. Maar de grootste puzzel is vooralsnog wie de presentatie voor zijn of haar rekening neemt. Roddelrubriek 6 Inside denkt het antwoord te weten! In de uitzending van vrijdagavond tipten zij Nance Coolen voor de klus. “Ik hoor nu best wel veel geruchten dat een van de oude gezichten terug gaat komen”, aldus Albert Verlinde. Hierop grapte Jan Versteegh: “En het rijmt op Nance!”

‘Oude liefde’

Aangezien Verlinde en co. aardig wat tijd doorbrengen op de werkvloer van Talpa, is de kans groot dat zij iets weten dat wij nog niet weten. Maar ook Nance lijkt niet helemaal op de hoogte. Toen zij in RTL Boulevard werd geconfronteerd met de geruchten, antwoordde zij: “Ik weet van niks. Ik ben niet gebeld of benaderd.” Ze liet wel weten open te staan voor een terugkeer naar Lingo. “Ik gooi mezelf nu niet in de verkoop, maar ik zou geen nee zeggen. Oude liefde die roest niet, die blijft bestaan. Ik zou het zo weer kunnen, als de dag van gisteren”, aldus de oud-presentatrice.

Lees verder