The Hunt Teaser trailer

Veronica Superguide logo
The Hunt Teaser trailer

Na The Purge komt The Hunt en hier is de eerste teasertrailer

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Ook al komt er volgend jaar pas weer een nieuwe Purge-film uit, liefhebbers van deze serie zitten ook goed bij The Hunt, die 26 september al verschijnt. Dit belooft net zoals de Purge-films een maatschappijkritische horrorfilm te worden met een al net zo ziek gegeven. The Hunt draait namelijk om een genootschap rijke stinkerds, die voor hun lol jagen op speciaal hiervoor geselecteerde mensen. In het begin lijkt deze teaser een reclame voor een jachtgezelschap dat op dieren jaagt, maar na 40 seconden verschijnt er een bord in beeld dat aan al het voorafgaande een hele andere draai geeft:

Van de makers van Lost en The Leftovers én met Liberty Belle uit GLOW!

The Hunt is geschreven door Damon Lindelof, vooral bekend als mede-bedenker van Lost, en Nick Cuse. Dit duo schreef samen ook de veelgeprezen HBO-serie The Leftovers. De hoofdrol in The Hunt wordt gespeeld door Betty Gilpin, die je kunt kennen van haar rol als show-worstelaar Liberty Belle uit de geweldige Netflix-serie GLOW. Zij speelt één van de beoogde jachtslachtoffers die het heft in eigen handen besluit te nemen.

Hadden Van Damme en Ice-T ook al niet allebei zo’n film?

Het gegeven is niet bijster origineel, want in actiefilms Hard Target (1993) en Surviving The Game (1994) zagen we ook al hoe respectievelijk Jean-Claude Van Damme en Ice-T voor opgejaagd wild speelden. Toch lijkt het er niet op dat The Hunt een remake van deze films wordt met ditmaal Betty Gilpin in de hoofdrol; juist het feit dat de film bij Blumhouse Productions zit belooft een maatschappijkritische horrorthriller in de lijn van de Purge-films. Deze productiemaatschappij bracht naast de Purge-films ook al Jordan Peele’s Get Out en Us uit. Blumhouse-baas Jason Blum was trouwens laatst in Amsterdam, waar wij probeerden hem enthousiast te krijgen voor een Amsterdamned-remake.

Lees verder