Na relatieproblemen: Charly Luske draagt liefdeslied op aan Tanja Jess

Charly Luske

Charly Luske heeft het programma Amazing Grace aangegrepen om de liefde aan zijn vrouw Tanja Jess te verklaren. Hij zong 'I still haven’t found what I’m looking for' voor haar. "Ik heb toch wel een heel toffe chick."

Vreemdgaan

De relatieproblemen van Charly en Tanja kwamen op straat te liggen nadat de zanger door een roddelkanaal beschuldigd werd van vreemdgaan. Het stel werkt aan hun problemen, lieten ze in een verklaring weten. De zanger geeft toe dat hij misstappen heeft begaan. "I fucked up. En dat spijt mij enorm. Ik werk al langere tijd aan mijn issues, maar helaas ben ik er nog niet...", aldus Charly in een reactie.

Toffe chick

Charly doet mee aan het gospelprogramma Amazing Grace, waar hij gisteravond 'I still haven’t found what I’m looking for' zong. Hij interpreteert dit lied als een liefdeslied, vertelde hij aan coach Berget Lewis. "In dit geval Tanja", licht hij toe. "Er zijn ook veel momenten geweest dat ik dacht, als ik nu niet met háár was geweest. Mijn fuck-ups die zij niet door de vingers ziet, maar wel waar wij samen doorheen gaan. Dat is wat voor mij in dit liedje terugkomt." Hij prijst zichzelf gelukkig met Tanja. "Ik heb toch wel een heel toffe chick", glundert hij.

Transformatie

Berget is ook onder de indruk van Charly en ziet de transformatie die hij doormaakt. "Hij heeft dingen meegemaakt waar hij zich niet op zijn plek heeft gevoeld", vertelde ze voor de camera. "En ik heb nu het idee dat Charly er echt aan zit te komen. Dat hij helemaal zichzelf kan laten zien."

Tv-criticus Angela de Jong is niet bepaald te spreken over het gospelprogramma. Ze brandde Amazing Grace volledig af in haar column.

Amazing Grace is elke zondag om 20.23 uur te zien op NPO 1. 

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.