Austin Butler als Elvis

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Austin Butler als Elvis
Hollywood

Na Austin Butler staat er weer een nieuwe, hele bekende Elvis-acteur klaar

|
|

Laatste update:

Austin Butlers Elvis has left the building, maar er staat alweer een nieuwe King of Rock and Roll-vertolker klaar! Lost in Translation-regisseur Sofia Coppola werkt aan een nieuwe film waarin Elvis een héle belangrijke rol speelt.

Het gaat om niemand minder dan Jacob Elordi! Hij is bekend van de HBO-serie Euphoria en speelt de rol van Elvis Presley in de film van Sofia Coppola over Priscilla Presley. De hoofdrol van Priscilla wordt volgens Amerikaanse entertainmentmedia vertolkt door Mare of Easttown-actrice Cailee Spaeny.

Priscilla

De opnames van de film, die Priscilla heet, beginnen komend najaar. Deze film is gebaseerd op de biografie Elvis & Me (1985) die Priscilla Presley schreef over haar leven met de zanger. Ze was van 1967 tot en met 1973 met The King getrouwd. Hij overleed in 1977 op 42-jarige leeftijd.

Elvis

Het is de tweede film in korte tijd over de zanger. Eerder deze zomer verscheen de biopic Elvis van Baz Luhrmann (check hier onze recensie). Daarin speelt Austin Butler de hoofdrol. En dat deed hij volgens velen met verve. Het wordt voor Jacob vast lastig om in die blue suede shoes te stappen, al helpt het ook wel mee dat deze nieuwe film een héél ander uitgangspunt heeft.

Jacob Elordi

Priscilla heeft nog geen releasedatum.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.

Bron: ANP/Veronica Superguide

Lees verder