Na 52 jaar: "Days of our Lives stopt ermee"

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Na 52 jaar: "Days of our Lives stopt ermee"

Na 52 jaar: "Days of our Lives stopt ermee"

|
|

Laatste update:

Volgens een bron die People.com serieus genoeg neemt, wordt na 52 jaar de stekker getrokken uit de langstlopende soapserie ter wereld.

Days of our Lives

De Amerikaanse soapserie Days of our Lives begon op 8 november 1965 en loopt nog altijd. Het is daarmee de langstlopende soapserie ter wereld. In de VS wordt de show door NBC uitgezonden; in Nederland in het verleden door SBS 6 (jaren 90) en RTL 5 (2004-2007). Het zal voor jou dus waarschijnlijk al even geleden zijn dat je de ontwikkelingen in Salem op de voet volgde, maar als je een soapfan bent, is Days of our Lives misschien wel een onderdeel van je jeugd geweest.

De soap heeft nog een contract tot het eind van het kalenderjaar, en volgens People is het dan ook definitief gedaan. De castleden zouden inmiddels op de hoogte zijn gesteld van het naderende einde.

Megyn Kelly

Volgens dezelfde bron zou het stoppen van de serie te maken hebben met de overstap van presentatrice Megyn Kelly van FOX naar NBC. Zij krijgt een eigen nieuws- en discussieprogramma op NBC en dat zou zomaar uitgezonden kunnen gaan worden op het huidige tijdslot van Days of our Lives.

In Nederland is Goede tijden, slechte tijden (GTST, 1990 - heden) de bekendste en populairste soap. Een aflevering met minder dan een miljoen kijkers komt zeer zelden voor; gisteravond keken er bijvoorbeeld 1.444.000 mensen. GTST is daarmee nog altijd een heus kijkcijferkanon voor RTL 4, en staat altijd in de lijst met best bekeken programma's.

Lees verder