• Marvel

Muzikale comeback voor Rihanna met soundtrack voor Black Panther: Wakanda Forever

Rihanna

Voor het eerst in jaren heeft Rihanna een soloplaat uitgebracht. Het nummer ‘Lift Me Up’ is speciaal gemaakt voor de nieuwe Marvel-film Black Panther: Wakanda Forever.

'The queen is back'

Het is haar muzikale comeback na het krijgen van haar kindje. Woensdag plaatste ze al een korte preview op haar Instagram. Haar fans reageren: “Dit is zo prachtig” en “Ik krijg er direct tranen van in mijn ogen”. The Navy, zoals haar fanbase wordt genoemd, laat weten: “The queen is back”.

Comeback

De laatste jaren is het muzikaal gezien nogal stil geweest rondom Rihanna. Haar laatste studioalbum is al zes jaar geleden, vijf jaar terug verscheen haar laatste solosingle Lemon.

Black Panther soundtrack

Black Panther-regisseur Ryan Coogler is eeuwig dankbaar dat Rihanna met hem wil samenwerken. Dat vertelt hij aan entertainmentwebsite ET. “Ik ben heel dankbaar dat ze heeft willen meewerken. Ik zal haar eeuwig dankbaar zijn. Niet alleen haar, maar ook alle andere fantastische muzikanten die op de soundtrack staan.”

Helaas zonder Chadwick Boseman

Het wordt een bijzondere film, want acteur Chadwick Boseman overleed twee jaar geleden aan darmkanker. Marvel vond het te vroeg om een nieuwe acteur de rol te geven. In dit vervolg is acteur Chadwick Boseman óók overleden. 

Benieuwd naar Black Panther: Wakanda Forever? Bekijk hier de eerste beelden!

Lift Me Up is vanaf vandaag uit. Black Panther: Wakanda Forever is vanaf 9 november te zien in de bioscoop.