Must-see: Magische beesten ontsnappen in New York

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Must-see: Magische beesten ontsnappen in New York

Must-see: Magische beesten ontsnappen in New York

|
|

Laatste update:

Na een hoop teasers is hier ein-de-lijk de volledige trailer van Fantastic Beasts and Where to Find Them met heel veel nieuwe beelden, toverspreuken en vooral veel magische beesten! Bekijk de nieuwe trailer hierboven.

Magische wereld van Amerika

Fantastic Beasts and Where to Find Them begint in 1926 als Newt Scamander (Eddie Redmayne) zijn wereldwijde excursie voor het vinden en vastleggen van een bijzondere collectie fabeldieren net heeft afgerond.

Wat een simpele tussenstop in New York had moeten worden, loopt volledig uit de hand door een No-Maj (Amerikaans voor Dreuzel) genaamd Jacob, een magische koffer, en het ontsnappen van een aantal van Newt’s fabeldieren, die behoorlijk wat problemen veroorzaken voor zowel de tovenaars- als de No-Maj wereld.

Nieuwe helden

Oscar-winnaar Eddie Redmayne (The Theoryof Everything) speelt de rol van Newt Scamander, de magizoöloog van de magische wereld. Ook Katherine Waterston, Colin Farrell, Ezra Miller en Alison Sudol spelen een rol in de Harry Potter spin-off.

Fantastic Beasts brengt je terug naar de magische wereld van J.K. Rowling en is onder regie van David Yates, die de laatste vier Harry Potter-blockbusters heeft geregisseerd. De film draait vanaf 17 november in de bioscoop.

Lees verder