MTV wil The Hills nieuw leven inblazen

Veronica Superguide logo
MTV wil The Hills nieuw leven inblazen

MTV wil The Hills nieuw leven inblazen

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Het Amerikaanse roddelblad US Weekly meldt dat MTV van plan is om verder te gaan met de in 2010 stopgezette realityserie The Hills. De zender die vroeger muziek uitzond zou dit originele idee hebben gekregen nadat het tv-station zag hoe goed de reboot van Jersey Shore het deed.

Nieuw televisie-tijdperk

Ook al leek The Hills in 2006 niet zo opzienbarend, achteraf gezien luidde de serie een nieuw televisie-tijdperk in; namelijk dat van reality-series over mensen die alleen rijk en verwend zijn en verder geen noemenswaardige talenten hebben. Want anderhalf jaar nadat The Hills op TV verscheen was daar ineens ook Keeping Up With The Kardashians, en in 2009 was definitief het hek van de dam met The Real Housewives of Orange County. Sindsdien worden we overspoeld door The Real Housewives of New York City, Miami, Melbourne en ga zo nog maar even door.

Jersey Shore

In 2009 kwam met Jersey Shore een variant op dit door The Hills bedachte genre. Niet langer ging het over verwende rijkeluiskinderen, maar over al net zo getalenteerde zelfgeilers uit de lagere klassen. Ook dit concept werd wereldwijd een groot succes, met natuurlijk ook onder meer de Nederlandse variant Oh Oh Cherso. En nu veroorzaakt datzelfde Jersey Shore dus misschien een terugkeer van The Hills, de serie waar het allemaal van afgekeken was.

Geen Lauren Conrad

Voor de duidelijkheid: het zou niet gaan om een reboot met een jongere cast. Deze nieuwe uitvoering van The Hills zou gewoon de draad weer oppakken en dezelfde personages volgen, als een soort zevende seizoen. Dus opnieuw de avonturen van Audrina Patridge, Kristin Cavallari, en natuurlijk siliconencircus Heidi Montag en manlief Spencer Pratt. Alleen Lauren Conrad zal niet van de partij zijn want niemand van de oude Hills-sterren zou nog met haar omgaan. Spencer retweette opvallend genoeg al een Marie Claire-artikel waarin de reboot genoemd werd. Vooralsnog blijft het bij een gerucht, maar mocht het waarheid blijken, zeg dan niet dat we je niet gewaarschuwd hebben!

Lees verder