Mr. Robot stopt na seizoen 4

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Mr. Robot stopt na seizoen 4

Mr. Robot stopt na seizoen 4

|
|

Laatste update:

Het einde is in zicht voor Mr. Robot. De veelgeprezen serie zal in 2019 na een vierde en tevens laatste seizoen stoppen, bericht The Hollywood Reporter.

Log off

Serie-maker Sam Esmail vertelt aan THR dat hij al sinds de eerste aflevering naar een fantastisch einde voor de serie werkte en dat dat einde nu echt in zicht is. "Niemand in ons team wilde afscheid nemen, maar we hebben uiteindelijk te veel respect voor Elliots ontwikkeling om het einde langer uit te rekken. Daarom wordt seizoen 4 het laatste hoofdstuk van het Mr. Robot-verhaal." Esmail wil de fans van de show enorm bedanken voor de afgelopen jaren en zegt niet te kunnen wachten om dit spannende laatste seizoen te laten zien. En daarmee logt Mr. Robot voorgoed uit.

Om de pijn iets te verzachten zal het laatste seizoen niet uit acht maar uit twaalf afleveringen bestaan. Mr. Robot vertelt het verhaal van de jonge hacker Elliot Alderson (Rami Malek), die wordt gerecruteerd door de mysterieuze Mr. Robot. Samen met hem en zijn groepje hacker-vrienden besluit Elliot de kwaadaardige multinational Evil Corp aan te vallen. Mr. Robot heeft onlangs nog drie Emmy-nominaties binnengesleept.

Het is nog niet duidelijk of/wanneer het derde seizoen (en hopelijk ook het vierde seizoen) weer op NTR wordt uitgezonden. We houden je op de hoogte!

Lees verder