Mr. Frank Visser voortaan dagelijks op tv met nieuw programma

Door Alie Sierkstra
Mr. Frank Visser Rijdt Visite

Hoera! Mr. Frank Visser is binnenkort dagelijks op tv te zien! De tv-rechter krijgt namelijk een nieuw programma van SBS6. In Mr. Frank Visser: Wordt U Al Geholpen? zet hij elke dag de deuren van zijn werkkamer open voor iedereen die juridische hulp nodig heeft.

Mr. Frank Visser: Wordt U Al Geholpen?

SBS6 maakte zojuist (via Shownieuws) bekend dat Mr. Frank Visser vanaf het einde van de maand elke dag op tv verschijnt. In zijn nieuwe tv-programma Wordt U Al Geholpen? behandelt hij elke dag de meest uiteenlopende vragen. We laten het de tv-rechter zelf even vertellen: "In dit nieuwe programma heb ik een vaste werkkamer waar mensen dagelijks terecht kunnen. Je kunt het vergelijken met een spreekuur bij de dokter: je maakt een afspraak op korte termijn, neemt plaats aan mijn bureau en vertelt je verhaal."

Frank Visser krijgt nieuw SBS6-programma

Visser was natuurlijk jarenlang te zien in De Rijdende Rechter bij de publieke omroep. Sinds 2016 maakt hij programma's bij SBS6, zoals Mr. Frank Visser Doet Uitspraak. Gelukkig kijkt de tv-rechter zelf enorm uit naar zijn nieuwe tv-programma Wordt U Al Geholpen?: "Ik wijs mensen de weg in het oerwoud van wetten en juridische mogelijkheden. Niemand gaat de deur uit zonder passende juridische voorlichting."

Mr. Frank Visser: Wordt U Al Geholpen? is vanaf 31 augustus elke dag te zien op SBS6. We hopen weer op een hele mooie stoet met markante figuren! We noemen bijvoorbeeld cowboy Piet en catnapper Peter. Ook moeten we natuurlijk meteen denken aan paradijsvogels Leonard en Gitte!