Mr. Frank Visser is terug en gaat op visite

Veronica Superguide logo
Mr. Frank Visser is terug en gaat op visite

Mr. Frank Visser is terug en gaat op visite

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Dagelijks krijgt Mr. Frank Visser noodkreten van mensen die van mening zijn dat hen onrecht is aangedaan. In het nieuwe SBS6-programma Mr. Frank Visser Rijdt Visite biedt hij een luisterend oor!

In het nieuwe programma Mr. Frank Visser Rijdt Visite krijgt de kijker volledig inzicht in verschillende problemen en ervaart welke juridische mogelijkheden én onmogelijkheden er zijn. Waar moet je op letten bij het afsluiten van een contract of bij het kopen van online producten?

De cases

De zaken lopen uiteen van herkenbare geschillen waar elke kijker mee te maken kan krijgen tot verrassende zaken die je niet voor mogelijk had gehouden. Wat moet je bijvoorbeeld doen als een verhuisbedrijf je dierbare spullen heeft vernield? En vervolgens zijn handen in onschuld wast? Wie is er aansprakelijk en heeft het zin om een procedure te starten? Of stel je hebt ernstige brandwonden opgelopen van je net nieuw gekochte gasbrander, kun je de winkelier dan om een schadevergoeding vragen? Mr. Frank Visser geeft aan hoe het juridisch gezien nou echt zit én of de gedupeerden daadwerkelijk een zaak hebben…

Knol met artrose

In elke aflevering komen verschillende cases aan bod. Zo ook de zaak van Greet in de eerste aflevering. Zij is haar hele leven al weg van paarden. Ze kon haar geluk niet op toen ze vorig jaar online een advertentie zag voor een prachtige knol. Na een bezoek aan de manege was Greet op slag verliefd. Het paard was helemaal in orde volgens de verkoper en de prijs was redelijk. Een paar weken na de aanschaf wil Greet haar eerste rit gaan maken, maar het paard geeft geen sjoege.

Zijn achterbenen zijn stijf en na een bezoek van de veearts blijkt dat hij artrose heeft. Greet is woest op de vorige eigenaar en eist dat hij het paard terugneemt. Deze meent op zijn beurt dat het paard bij de verkoop helemaal niet ziek was. Hoog tijd voor Mr. Visser om een bezoek te brengen aan Greet.

Mr. Frank Visser Rijdt Visite is vanaf maandag 9 januari wekelijks te zien om 20:30 op SBS6.

Lees verder