Moordenaar logt in in horrortrailer Unfriended: Dark Web

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Moordenaar logt in in horrortrailer Unfriended: Dark Web

Moordenaar logt in in horrortrailer Unfriended: Dark Web

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Binnenkort verschijnt een vervolg op de horrorhit Unfriended. Hierin wordt een aantal internetvrienden het slachtoffer van een mysterieuze moordenaar!

Laptop

In Unfriended: Dark Web vindt een medewerker van een internetcafé een laptop. Wanneer de eigenaar zich niet meldt, besluit hij de laptop mee naar huis te nemen. Maar dat had hij beter niet kunnen doen. De laptop leidt naar een plek op het internet die volstaat met gruwelijke video’s van sadistische moorden. En dan meldt de eigenaar zich online: “Jij hebt mijn laptop.” Al snel blijkt dat de moordenaar niets te ver gaat om de vinder en zijn vrienden voorgoed het zwijgen op te leggen…

Blumhouse

Dark Web is het vervolg op Unfriended, een horrorfilm uit 2014 die zich volledig online afspeelde. Hierin werd een vriendengroep bedreigd door een bovennatuurlijk wezen dat het account van een net overleden vriendin had overgenomen. In Dark Web lijkt de dreiging iets aardser te zijn, maar daarom zeker niet minder eng! Mocht de trailer je nog niet overtuigen, dit horrorvervolg is gemaakt door Blumhouse. Deze studio tekende eerder voor horrorkrakers als Get Out, The Purge en Happy Death Day!

Unfriended: Dark Web verschijnt volgende maand in de Amerikaanse bioscopen. Het is nog niet bekend of deze horrorfilm ook in Nederland zal worden uitgebracht.

Lees verder