André Hazes Monique Westenberg

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
André Hazes Monique Westenberg
HazesBN'ersRTLTV

‘Monique Westenberg werpt zich op als moeder voor André Hazes’

|
|

Laatste update:

De trailer voor de docu over André Hazes bevestigt dat ex Monique Westenberg ook een rol speelt. Welke rol dat is? Daar heeft Veronica Superguide-columnist Rob Goossens zijn eigen gedachtes over!

Videoland knalde vandaag de trailer voor de vijfdelige docuserie over André Hazes online. De schokkende beelden onthullen meer over het drank- en drugsgebruik van de zanger. Ook zien we een huilende Monique Westenberg voorbij komen. Zij vertelt in tranen over het moment dat André voor het eerst met drugs op het podium beklom.

Tweede moeder voor André

Veronica Superguide-columnist Rob Goossens laat in RTL Boulevard weten ‘geschrokken’ te zijn door de trailer. Niet per se door al het drugsgebruik van André… Wel door Monique! “Ik schrok eigenlijk een beetje van hoe Monique zich opwerpt als een soort van tweede moeder voor André. (…) Dat is iets wat we misschien al wel een beetje vermoeden, maar nu voor het eerst ook echt zien in de trailer”, zo vertelt Rob.

Hoe het op dit moment tussen Monique en André zit? De documaakster heeft ons openheid beloofd!

'Uniek inkijkje'

Het drank- en drugsgebruik van André lijkt de rode draad te worden. “Blijkbaar gaat [André] daar toch wel schoon schip in maken in de docu”, zo stelt Rob. De columnist legt uit dat de nu nuchtere André terug zal blikken op de destijds verslaafde André: “Dat gaat een uniek inkijkje geven.Rob heeft er daarom ook nog steeds zin in! “Ik denk echt dat het een van de spraakmakendste Nederlandse documentaires van het jaar gaat worden.

RTL Boulevard zie je elke dag om 18.35 uur op RTL 4. De docuserie over André Hazes is vanaf donderdag te zien op Videoland.

Lees verder