Monique Westenberg

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Monique Westenberg
BN'ers

Monique Westenberg laat van zich horen na nieuws over documentaire André Hazes

|
|

Laatste update:

André Hazes vindt het "heel spannend" dat de documentaire over zijn leven in oktober op Videoland komt. De 28-jarige zanger kan tegelijkertijd "niet wachten" om zijn "ware verhaal" met het publiek te delen, schrijft hij op Instagram. Onder de post vinden we ook een emotionele tekst van zijn ex, Monique Westenberg.

'Strijd aangegaan met mezelf'

"Twee jaar lang ben ik gevolgd in misschien wel de moeilijkste periode uit mijn leven. Ik ben de strijd aangegaan met mijzelf en heb er alles aan gedaan mijn leven te herpakken", zegt Hazes over de vijfdelige docuserie, die zijn voor en achternaam als titel draagt. Monique Westenberg, die niet meer samen is met André, steunt de vader van haar kindje nog wél: "Dapper, kwetsbaar, sterk en trots!", schrijft ze onder zijn post.

Rachel Hazes reageert

Moeder Rachel Hazes reageert ook onder het Instagram-bericht van haar zoon en zegt te weten "hoe diep" hij heeft gezeten. "Soms moet je van ver komen om te beseffen hoe mooi het leven wel kan zijn. Ik ben zo ongelofelijk trots op jou schat", gaat Rachel door. "Wat je overwonnen hebt en hoe je weer in het leven staat. Ik denk dat niemand zich kwetsbaarder op had kunnen stellen door dit allemaal met het publiek te delen."

André Hazes op Videoland

André Hazes is vanaf 20 oktober te zien bij Videoland. Een dag eerder gaat de documentaireserie in première in Koninklijk Theater Tuschinski in Amsterdam. In de docu staan de problemen met verslavingen die Hazes in zijn leven heeft gekend centraal. Deze zomer ging het gerucht dat een hereniging met Monique Westenberg, de moeder van zijn kind André, een onderwerp zou zijn. Zij ontkende echter weer samen te zijn met de zanger.

Bron: ANP/Veronica Superguide

Lees verder