Monique Westenberg heeft nieuwe job te pakken

Monique Westenberg

Monique Westenberg, de kersverse verloofde van André Hazes, begint het nieuwe jaar goed. Ze maakte dit weekend bekend dat ze aan de slag gaat als columniste.

Het magazine Vriendin wist Monique binnen te hengelen. "Eindelijk mogen we het bekendmaken", kondigde het blad aan in een filmpje dat Monique afgelopen weekend op Insta knalde. "Ik vind het zo leuk om jullie te kunnen vertellen dat ik vanaf volgende week iedere week een column schrijf in Vriendin", schreef ze erbij.

Waar gaan haar columns over?

Monique had al een vrij veelzijdig cv en daar kan ze nu 'columniste' aan toevoegen. Wat lezers ervan mogen verwachten? Nou, het is de Vriendin, dus je hoeft niet te rekenen op maatschappijkritische stukken of iets dergelijks. "Ik neem jullie gezellig mee in mijn dagelijks leven, mijn gevoelens en gedachten, de problemen waar ik tegenaan loop en nog veel meer", legt Monique uit. Een kijkje in haar privéleven dus! Daar zullen haar bijna 700.000 Insta-volgers vast en zeker van smullen.

'Social influencer'

Op de site van het blad gaat Monique iets meer in-depth over de onderwerpen voor haar toekomstige columns. "Zo loop ik echt niet wekelijks over een rode loper, erger ik me aan bepaalde zaken die bij het verouderingsproces horen, vraag ik me net als mijn vriendinnen af waarom mijn man denkt dat bepaalde dingen in huis door hem niet gedaan hoeven te worden, zit ik absoluut niet lekker in mijn vel de dagen voordat ik ongesteld word en vind ik het moeilijk om mijn kleuter los te laten." De eerste wekelijkse column verschijnt volgende week in de Vriendin.