Monique Westenberg bij The College Hotel Amsterdam

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Monique Westenberg bij The College Hotel Amsterdam

Monique Westenberg heeft het zwaar: ‘mis je’

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Instagram-queen Monique Westenberg maakt haar vele volgers regelmatig deelgenoot van haar leuke momenten. Ook schuwt ze de moeilijke dingen des levens niet. Dat blijkt ook nu weer.

Monique, de veelbesproken ex van André Hazes, deelt in haar story een foto van haar recent overleden oma Corrie, die vaste kijkers van de oud-reallifesoap Ik Haal Alles Uit Het Leven goed kennen. Ze heeft het nog altijd moeilijk met dit grote gemis en maakte een speciaal gedenktafeltje om Corrie te herdenken. "Mis je...", schrijft ze bij de foto.

Monique Westenberg heeft het zwaar: ‘mis je’

2020

Volgens Monique kan 2020 alleen maar beter worden, zo schreef ze onlangs. Hiermee doelt ze uiteraard op de breuk met André Hazes, het overlijden van oma Corrie (ze werd 88 jaar oud) en een allesverwoestende brand die de woonwagen van haar vader Matthieu Westenberg in de as legde. Stuk voor stuk heftige gebeurtenissen die allemaal in 2019 plaatsvonden.

Fans

Monique bedient meer dan een half miljoen volgers en is daarmee een waar insta-fenomeen. Gelukkig krijgt ze van dit legertje fans trouwe, onvoorwaardelijke steun wanneer ze maar wil. Ook deinzen ze er niet voor terug om voor haar op te komen. Zo vlogen ze laatst massaal André Hazes in de haren toen hij een liefdevolle reactie plaatste onder één van Monique's posts. Heftig hoor! 

Lees verder