Andre Hazes en Monique Westenberg

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Andre Hazes en Monique Westenberg

Story-baas denkt dat Monique Westenberg verslaafd is aan de spotlights

|
|

Laatste update:

Volgens Story-hoofdredacteur Guido den Aantrekker zat er een soort 'tactiek' achter het sociale media-gedrag van Monique Westenberg. En dat allemaal om... André Hazes weer voor zich te winnen?

Nieuwe geruchten rond André Hazes, Monique Westenberg en Bridget Maasland - die de draad weer oppakte na de Brazes-breuk - schieten als paddenstoelen uit de grond. De laatste gossip? André zou weer samen zijn met ex Monique. Volgens de Story-baas zat dat er al een beetje aan te komen als we haar insta goed in de gaten hielden!

Slimme Monique

"Monique heeft één ding heel slim gedaan: ze heeft gewoon achterover zitten leunen op de bank en zitten wachten tot hij weer thuis kwam", aldus Guido deze week in Shownieuws. "Ze heeft zich als een soort Moeder Theresa gepresenteerd op social media: de begripvolle vrouw." Of - we doen gewoon even een suggestie - het waren gewoon oprechte foto's zonder 'tactiek', kan natuurlijk ook!

'Verslaafd'

Maar hij doet er nog een schepje bovenop! Guido denkt dat de insta-fame van Monique een rol speelde bij de mogelijke verzoening tussen haar en André. "Ze heeft 599.000 volgers. Als zij nooit met André Hazes een relatie was begonnen, dan had ze waarschijnlijk 20 volgers gehad." En dat zou Monique volgens hem gewoon erg lekker vinden. "Dat is toch een verslavend iets. Als je in de spotlights meegaat: daar geniet ze van. Kijk naar alle foto’s die ze post… Ze vindt het heerlijk, ze doet het goed en het is ook een mooie en leuke vrouw."

Bridget

Begin deze week maakten André en Bridget bekend dat hun relatie over is. Een relatie die Monique volgens 'de bladen' nooit zo fijn vond. "Maar misschien dacht ze: hij komt ooit wel weer een keer terug. Ze hebben natuurlijk, wat uiteindelijk voor Bridget de zwakste schakel is geworden, hun kleine André. Dat bindt hen natuurlijk ontzettend."

Lees verder