Monique Westenberg

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Monique Westenberg

Monique Westenberg gaat in therapie

|
|

Laatste update:

André Hazes' ex Monique Westenberg wil na een nogal roerige periode in haar leven "meer balans, rust, energie en gezondheid" vinden.

En daarom heeft ze nu een therapeutenteam in de arm genomen om haar eigen gezondheid aan te pakken, meldde ze op Instagram. 

Heftige tijden voor Monique

Monique heeft een paar verdrietige maanden achter de rug: in maart werd bekend dat haar verloving met André Hazes was verbroken, waarna hij een nieuwe liefde kreeg en zij een boze ex-schoonmoeder op haar dak. Eerder deze maand liet Monique weten dat ze inmiddels in wat rustiger vaarwater terecht is gekomen, maar dat ze nog steeds onder 'verdrietige omstandigheden' leeft.

Win het weekend van je dromen!

Monique in therapie

Monique heeft zich de afgelopen maanden veel in zichzelf verdiept, schrijft ze. "In waar mijn geluk zit, maar ook wat mij balans en rust geeft. Hierdoor zijn er mooie mensen op mijn pad gekomen." Een van die ‘mooie mensen’ is voormalig Miss Universe Nederland Charlotte Labee, die als - jawel - ‘brain balance expert’ werkt. Monique gaat nu in zee met deze Charlotte en haar team van therapeuten. "Ik ga aan de slag om nog meer balans, rust, energie en gezondheid te creëren voor mezelf." En, zo voegt ze eraan toe: "Dat gaat verder dan alleen maar gesprekken voeren en ontspanning zoeken". Zo gaat ze ook haar bloed en darmen laten onderzoeken.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder