Monique Westenberg

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Monique Westenberg

Monique Westenberg diep bedroefd: 'dit gaat niet uit mijn gedachten'

|
|

Laatste update:

Instagram-fenomeen Monique Westenberg, de ex van André Hazes, is diep geraakt door het overlijden van basketballegende Kobe Bryant. Haar hart is gebroken.

Dat laat ze weten in een nieuwe, emotionele post op Instragram. Monique geniet momenteel van een heerlijke vakantie met zoontje Dré (al noemen sommigen het 'een vlucht'). Toch nam ze - net als héél veel mensen van over de hele wereld, bekend of niet - even de tijd om Bryant te eren.

'Geen woorden voor'

Monique geeft aan dat ze er eigenlijk geen woorden voor heeft. "Een man en een dochter, een papa en een zus, een zoon en een kleindochter", zo beschrijft ze. "En dan het andere inzittende gezin niet te vergeten. Dit gaat niet uit mijn gedachten."

Reacties

Ze kan rekenen op héél veel soortgelijke reacties van haar volgers. Die zijn ook diep geraakt door het overlijden van Bryant (41) en zijn 13-jarige dochter Gianna. "Niet normaal. En wie je achter moet laten. Vreselijk", schrijft radio 2-dj Ruud de Wild. "Echt zo ontzettend erg", vindt een andere volger. "Ik denk er ook steeds aan."

Kobe Bryant

Bryant zat gisteravond met dochter Gianna en zeven andere passagiers in een helikopter, die ten noordwesten van Los Angeles vloog. Vanwege nog onbekende redenen - al lijkt dichte mist zo goed als zeker de oorzaak - stortte de helikopter neer. Reddingswerkers moesten een flinke tocht afleggen richting het moeilijk te bereiken gebied voor ze ter plaatse waren. Ze troffen geen overlevenden aan.

Lees verder