Monique Smit

Veronica Superguide logo
Monique Smit

Monique Smit schiet in de verdediging na Henny Huisman-sneer

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

TV-dino Henny Huisman claimde gisteren dat hij Monique Smit ooit heeft verteld dat ze volledig ongeschikt is om zijn oude programma de Mini-playbackshow te doen. Henny hoorde via via dat ze dat mogelijk zou willen doen. Nou, het blijkt toch allemaal heel anders te liggen...

Monique herself - die niet vies is van bullshit pareren op haar eigen insta - komt met een reactie waaruit blijkt dat... er iemand zit te jokken. Monique claimt namelijk dat zij en Henny hier helemaal nooit over hebben gepraat. Euhm... oke dan.

Monique vs. Henny

"Over de Mini-playbackshow heb ik weleens gehoord: ’dat zou de zus van Jan Smit graag willen doen’", zei Henny in de inmiddels beruchte sneer. "Dat zal ze wel willen, maar dat kan ze niet. Klaar. Ik heb haar uitgelegd waarom ze mijn toestemming niet krijgt: ’dit ben jij niet’." Nou, volgens Monique heeft Henny dit helemaal nooit aan haar uitgelegd. Ze vindt een fittie in deze tijd "een absolute bijzaak (en misschien nog minder dan dat)", maar ze wil dit misverstand graag uit de wereld helpen.

The Undoing op Ziggo: Alles dat je moet weten

'Hoe jammer'

Volgens Monique had ze de wens om de Mini-playbackshow te presenteren, tijden geleden uitgesproken, toen ze nog een wekelijks kinderprogramma presenteerde. "Natuurlijk is het geweldig om een tv-programma zoals de Mini-playbackshow te presenteren; zo'n gave show waar hele families (inclusief ikzelf) iedere week voor gingen zitten! Dat wil toch iedereen die van entertainen en televisie houdt", aldus Monique, en, nu komt het: "Hoe jammer is het dan ook dat ik de legendarische Henny Huisman (hierover) nog NOOIT live heb gesproken...Fijne zondag, take care en stay safe. Liefs, Mo."

Lees verder