Monique over hechte band met andere MAFS-kandidaten: 'Dat verbindt'

MAFS Monique
© Videoland/RTL

Monique deed mee aan MAFS om de liefde te vinden. Uiteindelijk werd het niks met Aron, maar ze heeft er misschien wel iets veel mooiers aan overgehouden. Monique heeft hechte vriendschappen gekregen door het programma. 

MAFS-vriendschappen

Wie een kijkje neemt op het Instagramaccount van Monique ziet het meteen: ze heeft veel vriendschappen gesloten dankzij MAFS. De deelneemster deelt regelmatig een foto met één of meerdere oud-deelnemers. Antoine, Rein, Kim, Brigitte, Maurice, José en Lars komen allemaal voorbij. 

Hechte band

Ook met haar 'MAFS-maatje' Bert heeft ze een fijne vriendschap opgebouwd. De twee waren dit pinksterweekend samen op stap. Ze vertelt over haar MAFS-vriendschappen: "Het leuke is als je ineens kandidaat van MAFS bent dat je dierbare en intense vriendschappen opbouwt met deelnemers van alle seizoenen." Het gezamenlijke MAFS-avontuur schept een band. "Je hebt tenslotte allemaal dezelfde ervaring beleefd en dat verbindt."

Monique en Aron noemden Married at First Sight een “enorm hectische periode”, en misschien liep het daar juist mis met het duo. Toen de twee een tijdje twijfelden of ze nou écht liefde voor elkaar voelden, hakten ze de knoop door. Aron: “Het is een ‘vriendschap of liefde’-gebeuren, en wij zaten er de hele tijd een beetje tussenin. Is het nou vriendschap of liefde? Het leek een beetje meer op vriendschap dan op liefde… daarom hebben we uiteindelijk maar de scheiding aangevraagd.”

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.