Monica Geuze scoort rol in romcom Wat is dan Liefde

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Monica Geuze scoort rol in romcom Wat is dan Liefde

Monica Geuze scoort rol in romcom Wat is dan Liefde

|
|

Laatste update:

Monica Geuze heeft zich gevoegd bij de cast van Wat is dan Liefde. De bekende YouTuber is gecast als de vrouw van een beroemde voetballer.

Advocaten

In Wat is dan Liefde (inderdaad, zonder vraagteken) volgen we het onstuimige liefdesleven van de idealistische echtscheidingsadvocate Cato. Zij stapt over naar een advocatenkantoor waar ze wordt opgescheept met Gijs. Deze brallerige advocaat staat voor alles waar Cato een hekel aan heeft. Maar naarmate de twee meer tijd met elkaar doorbrengen, groeien ze – hoe kan het ook anders – steeds meer naar elkaar toe!

Voetbalvrouw

Monica Geuze zal de rol spelen van voetbalvrouw. Zij ligt in de clinch met haar beroemde echtgenoot, een rol van Mandela Wee Wee uit de misdaadserie Mocro Maffia. De kibbelende echtscheidingsadvocaten worden gespeeld door Elise Schaap (Familie Kruys) en Maarten Heijmans (Klem). Daarnaast zijn er rollen weggelegd voor onder anderen Teun Luijkx, Anneke Blok en Michiel Romeyn. Aniëlle Webster zal de film regisseren. Zij maakte vorig jaar de succesvolle komedie Huisvrouwen Bestaan Niet.

Wat is dan Liefde zal op 19 december 2019 in de Nederlandse bioscopen draaien!

Lees verder