Mogelijk ook BN’ers in opvolger Utopia

Veronica Superguide logo
Mogelijk ook BN’ers in opvolger Utopia

Mogelijk ook BN’ers in opvolger Utopia

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Deze week werd de opvolger van Utopia onthuld. Nu lichten de makers van House of Talent opnieuw een tipje van de sluier op!

Trouwe fans

Onlangs werd bekend dat Talpa binnenkort noodgedwongen de stekker moet trekken uit de realityserie Utopia. Dat was slecht nieuws voor SBS, want het realityprogramma had een flink aantal trouwe fans. Maar de opvolger van Utopia staat al te trappelen. In House of Talent volgen we een aantal artiesten die in een huis delen in hun weg naar succes. Kandidaten die in deze kruising tussen Utopia en The Voice of Holland het minste indruk maken zullen afvallen. En daar zitten niet alleen maar beginners bij!

Supersterren

Tony van de Berkt, directeur van platenmaatschappij 8ball Music, is nauw betrokken bij de ontwikkeling van het nieuwe programma. In een interview op Radio 10 onthulde hij: “Ik hoop dat er een paar supersterren uitkomen. Of dat dan mensen zijn die al een carrière achter de rug hebben en hun carrière nieuw leven in willen blazen of dat ze helemaal nieuw zijn in onze business: het kan allebei!”

House of Talent is vanaf deze zomer te zien bij SBS6.

Lees verder