Chris Rock en Will Smith

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Chris Rock en Will Smith
OscarsHollywoodOphef

Moeder Will Smith laat van zich horen

|
|

Laatste update:

Carolyn Smith, de moeder van Will Smith, is geschrokken van de klap die haar zoon zondag tijdens de uitreiking van de Oscars uitdeelde aan Chris Rock.

Verrast

Carolyn was enorm verrast toen Will letterlijk uithaalde naar Chris Rock. Zo kent ze haar zoon absoluut niet. "He is a very even, people person. That's the first time I've ever seen him go off. First time in his lifetime... I've never seen him do that", zei ma Smith tegen CNN.

Voor je verder leest, check hier al het Will Smith-nieuws:meer

Will Smith vs. Chris Rock

De acteur liep het podium op en gaf Chris een onvervalste bitchslap nadat hij een grap had gemaakt over het kale hoofd van Wills vrouw Jada, die lijdt aan de haarziekte alopecia. Wills zus Ellen denkt dat de opmerking van Chris de druppel was die de emmer deed overlopen. "Iedereen is wel op een bepaalde manier gepest of mishandeld", zegt ze. "Ik begrijp het wel."

 

Will bood via Instagram zijn excuses aan voor het incident. "Geweld is in welke vorm dan ook giftig en destructief. Het gedrag dat ik tijdens de Academy Awards heb vertoond is onacceptabel en onvergeeflijk. Grappen die over mij worden gemaakt horen bij mijn werk, maar een grap die over Jada's medische conditie werd gemaakt ging me te ver en daardoor reageerde ik emotioneel."

 

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

 

Bron: ANP/Veronica Superguide

Lees verder