Wesley Sneijder bij de Comedy Central Roast van Ali B.

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Wesley Sneijder bij de Comedy Central Roast van Ali B.

Moeder Wesley Sneijder boos: ‘hij heeft niets met Nikkie Plessen’

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Onderneemster en RTL Boulevard-deskundige Nikkie Plessen wordt door de roddelbladen aan zowat half Hilversum gelinkt. Rafael van der Vaart, haar zogenaamde affaire met André Hazes en nu... Wesley Sneijder?! Het is nu zelfs zó ver gekomen dat mama Sneijder in de bres springt voor haar zoon.

Sylvia Sneijder mengt zich in de strijd tegen de roddelbladen en reageert deze week in weekblad Party op de 'relatiegeruchten' tussen Nikkie en haar zoon. Ze deelt een verbale rechte hoek uit aan de verspreiders van die juicy roddels. "Stapelgek zijn ze."

Wesley en Nikkie

Nu 'Wes en Yo' geen item meer zijn, richt roddelblad Weekend haar pijlen op 'Wes en Nik'. Bronnen vertelden aan het magazine dat de twee het laatst wel héél gezellig hadden op het jaarlijkse fashionfeestje van Nikkie in de Ziggo Dome. "Ik vond het een beetje gênant. Iedereen weet dat Nikkie een man thuis heeft zitten, maar dat leek haar op dat moment niet te deren. Er was natuurlijk ook de nodige alcohol in het spel", zo klonk het.

Mama Sneijder

Moeders' twijfelt ab-so-luut niet. "Ik weet duizend procent zeker dat Wesley niets met Nikkie heeft." Nou, duidelijke taal! Het is overigens toch al een rumoerige week voor Wesley en zijn ex-vrouw Yolanthe. Die kreeg namelijk een bak verbale stront over zich heen van Op1-presentator Sander Schimmelpenninck, die haar 'een kat met Down' noemde. Gelukkig kan 'Yo' rekenen op de onvoorwaardelijke support van haar zus!

Lees verder