Moeder radeloos na ‘verdwijning’ van Dotan

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Moeder radeloos na ‘verdwijning’ van Dotan

Moeder radeloos na ‘verdwijning’ van Dotan

|
|

Laatste update:

De moeder van Dotan is radeloos. De 31-jarige zanger is al twee weken, sinds zijn omstreden optreden in RTL Late Night, spoorloos en laat niets meer van zich horen. Daarom doet Patty Harpenau vandaag een oproep in De Telegraaf: "Geef me een teken van leven".

Volledig onbereikbaar

Dotan is vlak na zijn interview in RTL Late Night met de noorderzon vertrokken. Sindsdien heeft zijn moeder Patty niets meer van hem gehoord. "Ik ben radeloos en maak me grote zorgen. Hij belt me niet en ik kan hem niet bellen. Zijn telefoon is afgesloten en hij heeft al zijn concerten afgezegd. Ik slaap er niet van."

‘Het beangstigt me’

Patty geeft toe dat haar relatie met Dotan de afgelopen jaren niet heel goed is geweest. Maar als moeder maakt ze zich enorme zorgen of haar zoon deze situatie wel aankan. "Ik weet dat hij zich helemaal kan afsluiten. Toch beangstigt het me dat hij niet reageert." Patty denkt dat Dotan mogelijk naar zijn Israëlische vader is gevlucht.

‘Hij verdient een tweede kans’

Alhoewel de hele situatie rondom Dotan Patty's “ziel verscheurt”, denkt ze niet daar zoon opzettelijk heeft gelogen over de ontmoeting met een leukemiepatiëntje. Ook vindt ze dat Dotan het niet verdient om nu totaal verguisd te worden door half Nederland, onder wie ook veel collega-artiesten, nadat bleek dat hij zich door nepaccounts op sociale media liet ophemelen. Sterker nog: hij verdient een tweede kans. "Dat Dotan nu van de aardbodem is verdwenen, is afschuwelijk. Dit past niet bij hem."

Bekijk enkele fragmenten van Dotan in RTL Late Night nog eens terug in onderstaande video's.

Lees verder