Bridget Maasland

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Bridget Maasland

Moeder Bridget Maasland ligt in het ziekenhuis

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

De moeder van Bridget Maasland is vannacht opgenomen in het ziekenhuis. Het is gelukkig niets levensbedreigends, maar wel extra pijnlijk: haar moeder viel namelijk over een opstapje en heeft nu een gebroken heup!

"You've got this, lieve mam", schrijft Bridget daarom bij een foto van haar ouders.

Sterke vrouw

De presentatrice kocht begin dit jaar een nieuwe woning in Amsterdam voor haar ouders en precies daar ging het mis. "Eerste dag in jullie nieuwe paleisje, nog onbekend terrein, jij struikelt over een opstapje et voila, een gebroken heup", laat Bridget weten op social media. "Toen ik vannacht bij jou in het ziekenhuis zat om je bij te staan, zag ik onder het broze lijfje, de sterke vrouw waar ik zo onwaarschijnlijk trots op ben." 

Huppelen als een hinde

Op dit moment is het wachten geblazen, want haar moeder wordt momenteel geholpen. "Op dit moment word je geopereerd en ik beloof je dat je, binnen no time, weer rondhuppelt als een jonge hinde. En samen met papa nog heel lang van jullie, gelijkvloerse appartement gaan genieten." 

Steunbetuigingen van BN'ers

Uiteraard regent het steunbetuigingen onder de foto van de Hotter Than My Daughter-presentatrice. Onder andere Olcay Gulsen, Chantal Janzen, Heleen van Royen en Quinty Trustfull wensen haar en haar moeder veel sterkte. Wij vermoeden alleen dat er geen berichtje tussen zit van haar Duitse match die uiteindelijk stukliep om... het luisteren van een audioboek.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te beluisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder