Bob Sikkes Kopen Zonder Kijken

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Bob Sikkes Kopen Zonder Kijken
Kopen Zonder KijkenRTLTV

Moeder Bob Sikkes recenseert elke Kopen Zonder Kijken-aflevering

|
|

Laatste update:

Hoe wholesome is dit? Kopen Zonder Kijken-bouwkundige Bob Sikkes krijgt na élke uitzending een belletje van zijn trouwste fan: mama. De aannemer krijgt dan elke keer een uitgebreide recensie te horen!

Dat onthult Bob in de RTL Boulevard Reality Podcast. Hij komt nu al zo'n zestien jaar op de beeldbuis, maar mams slaat nooit een uitzending over. Zijn trouwste fan kan het niet laten om daarna meteen te vertellen wat ze van de aflevering vond - en daar zit geen woord Spaans bij. "Het is vrij duidelijk wanneer ze iets wel of niet goed vindt", lacht hij.

Lees meer over de KzK-deelnemers:

Kopen Zonder Kijken-recensie

Waar zit 'm dat in? "Het is altijd beter als ik een goed budget heb." En dat gebeurt vaak in Kopen Zonder Kijken wanneer kandidaten 'opeens' meer budget uit de hoge hoed toveren. Oh ja... Onderschat de moeder van Bob vooral ook niet: Ma Sikkes kan kritisch uit de hoek komen. "Dat had je bij mij niet hoeven doen", hoort Bob bijvoorbeeld wel eens.

Trots op Bob

Ondanks dat er wel eens een keiharde kritische noot wordt gekraakt, overheerst de liefde. "Dan zegt ze: 'Goh, jongen, wat doe je dat weer goed.' Ze is gewoon een trotse moeder." Aww! Zijn vader staat dan ook altijd op speaker, trouwens. "De recensies duren wel drie kwartier, hoor.

Kopen Zonder Kijken is elke maandag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Vooruitkijken? Dat kan via Videoland!

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.

Lees verder