Ariel Winter in zwarte kleding met lang zwart haar lachend op de foto

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Ariel Winter in zwarte kleding met lang zwart haar lachend op de foto

Modern Family's Ariel Winter wil kont terug!

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Recentelijk is Modern Family-ster Ariel Winter flink afgevallen. Iets te veel als je het haar vraagt: met de kilo's is ze namelijk ook haar kont verloren! 

Van te veel kilo's... 

Voordat ze afviel kwam de actrice door haar medicijnen juist veel aan. In een verklaring op haar Instagram story vertelt ze: “Ik gebruikte al jaren antidepressiva waar ik van aan ben gekomen. Ik kreeg die kilo’s er niet af, wat ik ook deed. Het was frustrerend, want ik wilde me fit voelen en resultaat zien van mijn inzet. Maar ik had het geaccepteerd en achter me gelaten.” 

Naar te weinig kilo's!

Vorig jaar besloot de actrice over te gaan op nieuwe medicijnen, waardoor ze opeens veel gewicht verloor. Met dat gewichtsverlies werd ook haar kont een stuk kleiner, en daar baalt ze van! "Ik wil mijn kont terug", verklaart de 21-jarige. Verder is ze enthousiast over haar switch van medicijnen. "Die verandering had overigens niets te maken met mijn gewicht. Erna voelde ik me mentaal een stuk beter, en het is fijn om te sporten en resultaat te zien, maar nu probeer ik er wat kilo’s aan spiermassa aan te krijgen en gezonder te worden." 

Mentale gezondheid 

De actrice wil haar volgers op het hart drukken dat mentale gezondheid net zo van belang is als fysieke gezondheid. "Ik ga al zes jaar elke week naar therapie en zou niet weten hoe ik zonder moest. Bij een psycholoog lopen of antidepressiva gebruiken zijn niets om je voor te schamen. Zorg goed voor jezelf!" Bekijk haar Story hieronder. 

Is Modern Family een van je favoriete shows? Bekijk dan dit lijstje met de 10 allerbeste momenten uit de serie tot nu toe! 

Modern Family's Ariel Winter wil kont terug!
Modern Family's Ariel Winter wil kont terug!

Lees verder