Natalie Portman

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Natalie Portman

Raar! Moby houdt vol dat hij Natalie Portman heeft gedatet

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

In zijn biografie Porcelain vertelt Moby dat hij een relatie met actrice Natalie Portman heeft gehad. Maar in een interview met Harper’s Bazaar sprak zij dit tegen. Op zijn Instagram laat Moby weten dat hij bij zijn standpunt blijft en écht met de actrice heeft gedatet. Awkward...

"Ik zou ook spijt hebben"

Hij schrijft dat hij het artikel van Natalie had gelezen waarin ze alles ontkent. “Dat verwarde me, omdat we wel degelijk korte tijd een stel waren in 1999. Daarna zijn we nog jaren bevriend geweest”. Hij zegt wel respect te hebben voor Portman en dat hij het kan begrijpen dat ze misschien spijt heeft van hun relatie, maar dat verandert volgens hem niks aan hun romantische geschiedenis.

Enge man

Tijdens het interview vertelde Natalie dat zij de zanger wel persoonlijk kende en een korte tijd met hem omging. In zijn boek schrijft de zanger dat hij 33 was en zij 20, maar volgens de Oscarwinnares was zij net 18. “In mijn herinnering was hij vooral een veel oudere man die eng tegen me deed toen ik net van de middelbare school kwam."

Bewijs

Volgens de actrice is dit verhaal een grote marketingstunt voor zijn boek, maar Moby blijft bij zijn standpunt en levert een foto als 'bewijs'.

Lees verder