Misfit 4 aangekondigd met Songfestival-zangeres Stefania in de hoofdrol

Door Sabine Schults
Stefania Liberakakis
© David Heukers/Brunopress

De Nederlandse zangeres Stefania Liberakakis speelt de rol van Noah in de nieuwe Misfit-film: Misfit: The Switch. In 2021 deed Stefania mee aan het Eurovisie Songfestival in Rotterdam, ze kwam toen uit voor Griekenland.

Danswedstrijden

De 19-jarige zangeres speelt in Misfit: The Switch het jonge meisje Noah. Zij heeft maar één droom: meedoen aan grote schooldanswedstrijden. Daarom ruilt ze van school met haar beste vriendin, zonder dat iemand anders daar vanaf weet. Of de nieuwe school haar gaat helpen haar droom te verwezenlijken is nog maar de vraag; ze wordt gezien als het buitenbeentje.

Ook andere bekende namen komen voor in de film. Onder anderen Bettina Holwerda, Timor Steffens, Anique Dreamon en Duncan Tromp hebben een rol. Erwin van den Elshof regisseert de vierde film, zoals hij dat ook deed bij de eerdere films en Misfit: De Serie. In die serie was ook een rol weggelegd voor Georgina Verbaan.

Misfit: The Switch is vanaf 5 oktober te zien in de bioscoop.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via Spotify, Apple Podcasts en andere populaire podcast-apps.