Miro Kloosterman verlaat GTST met enorme cliffhanger

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Miro Kloosterman verlaat GTST met enorme cliffhanger

Miro Kloosterman verlaat GTST met enorme cliffhanger

|
|

Laatste update:

Gisteravond heeft Miro Kloosterman Goede Tijden, Slechte Tijden vaarwel gezegd. Zijn personage Thijs Kramer is abrupt uit de soap gestapt.

Spoiler

Een spoiler alert is op zijn plaats, want hoe Thijs is vertrokken, moet je misschien nog zien. Vorige week zag je misschien hoe Thijs een reservering maakte voor ‘1 volwassene en 1 kind’ en hoe hij zijn bruiloft met Rikki plande. 

Cliffhanger

Gisteravond vond de grote dag van Thijs en Rikki plaats. Tenminste, dat was het plan. In plaats daarvan ging hij ervandoor met zijn dochter en stond Rikki vergeefs te wachten op haar aanstaande man. Teddy zou naar Anna worden gebracht, maar Sjoerd komt erachter dat dit niet het geval is. Eenmaal thuis komt Rikki erachter dat (bijna) alle spullen weg zijn, van zowel Thijs als Teddy.

Mixed feelings

Een schok voor de kijkers van GTST. Na afloop van de aflevering, vertelde Thijs in een interview op RTL XL uit over zijn vertrek. “Mixed feelings”, zegt hij over het feit dat hij de soap, waarin hij drie seizoenen speelde, verlaat. Wij denken: met zo’n cliffhanger moet er toch nog wel iets op het programma staan voor Thijs? 

Lees verder