Kamp Van Koningsbrugge beleeft minst goede seizoensstart tot nu toe

Hoewel er een strenge voorselectie heeft plaatsgevonden om de doorzetters van de watjes te kunnen onderscheiden, blijkt de start van het loodzware trainingskamp in Kamp Van Koningsbrugge meteen enorm pittig. Toch keken er naar de eerste aflevering minder mensen dan eerdere seizoenen. 

Kamp van Koningsbrugge
© AVROTROS

Het derde seizoen van Kamp van Koningsbrugge is donderdagavond van start gegaan met 865.000 kijkers op NPO 1. Lees hier onze recensie. Het programma staat op plek 4 in de lijst van best bekeken programma's van donderdag, maar beleefde wel de minst goede seizoensstart tot nu toe, meldt het ANP. Het eerste seizoen trapte namelijk af met ruim 1,1 miljoen kijkers en naar de eerste aflevering van het tweede seizoen keken ook ruim 1,1 miljoen mensen.

Bekende koppen op fysieke uitdaging

De Special Edition van het programma met BN'ers die tot het uiterste werden uitgedaagd werd eind 2022 was ook erg populair onder de kijkers. De eerste aflevering daarvan wist 976.000 mensen aan de buis te houden. De reacties op de eerste aflevering zijn ondertussen wel voornamelijk positief. "Die Ray is zo streng dat ik hier thuis op de bank denk dat ik iets verkeerd heb gedaan", schrijft iemand. En een ander jubelt over het doorzettingsvermogen van de commando's in spé. uur te zien op NPO 1.

Meer lezen? Check onze overzichtspagina en blijf op de hoogte van al het nieuws rondom Kamp van Koningsbrugge.

Kamp van Koningsbrugge is iedere donderdagavond rond 20.30