De nieuwe Minions-film draait volgend jaar in de bioscoop

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
De nieuwe Minions-film draait volgend jaar in de bioscoop

Minions keren volgend jaar terug in de bios

|
|

Laatste update:

Goed nieuws voor de fans van de Minions: volgend jaar verschijnt er een gloednieuwe bioscoopfilm met deze gele grappenmakers in de hoofdrol!

In 2010 maakten we kennis met de Minions in de onweerstaanbare animatiefilm Despicable Me. De hulpjes van superschurk Gru bleken echter zo populair, dat ze vijf jaar laten schitterden in hun eigen bioscoopfilm! En volgens Deadline blijft het daar niet bij: in juli 2020 zal een nieuw avontuur verschijnen rondom deze goudgele rakkers!

De nieuwe film heeft als titel Minions: The Rise of Gru meegekregen. Afgaande op de titel, belicht deze animatiefilm de opkomst van hun werkgever Gru. Het ligt het dus voor de hand dat het verhaal zich afspeelt voor de gebeurtenissen van Despicable Me. Daarmee volgt The Rise of the Gru het pad van de eerste Minions-film, die zich in de swingende jaren 60 afspeelde. Het is nog niet bekend wie de stemmen zullen inspreken, maar wij gaan ervan uit dat Steve Carell terugkeert als de titelschurk. Leuk weetje: de vorige bioscoopavonturen van de Minions brachten ruim drie miljard dollar op!

Lees verder