MINDF*CK presenteert: Het Teleportatie Experiment

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
MINDF*CK presenteert: Het Teleportatie Experiment

MINDF*CK presenteert: Het Teleportatie Experiment

|
|

Laatste update:

Vergeet de zoveelste oudejaarsconference: illusionist Victor Mids komt een wel een hele spectaculaire oudejaarsspecial van zijn programma Mindf*ck waarin hij iemand wil teleporteren. Bekijk hier de trailer!

Real life Star Trek?

Het is zijn grootste uitdaging tot nu toe: illusionist Victor Mids werkt aan een teleportatie-experiment voor de oudejaarsspecial van zijn programma Mindf*ck. Hij wil tijdens de show iemand teleporteren vanuit Nederland naar een andere plek op aarde, meldt Avrotros vrijdag.

Mids is volgens de omroep al een jaar 'intensief' bezig met de voorbereidingen van het experiment. Hij kwam op het idee toen wetenschappers van de TU Delft in 2014 voor het eerst data wisten te teleporteren. Door dat nieuws raakte hij naar eigen zeggen gefascineerd door het fenomeen. "Ik vroeg mij af of het mij zou lukken als eerste op aarde een mens te teleporteren, zonder dat hij dat kan verklaren."

Magische illusies

MINDF*CK presenteert: Het Teleportatie Experiment wordt Mids grootse studioshow, waarin hij het publiek in de zaal en de kijkers thuis op een avond vol illusies en interactieve experimenten trakteert. Ook geeft Victor Mids een kijkje achter de schermen en legt hij uit hoe hij te werk gaat om het experiment te realiseren. 

Of dat ook gaat lukken, is tijdens de show op 31 december op NPO 1 te zien. Tijdens de show krijgt Mids hulp van presentatrice Lauren Verster. Een nieuw seizoen van Mindf*ck keert in het voorjaar van 2017 terug op de Nederlandse televisie.

Lees verder