Millennials haten op Disney na eerste trailer live-action Kim Possible

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Millennials haten op Disney na eerste trailer live-action Kim Possible

Millennials haten op Disney na eerste trailer live-action Kim Possible

|
|

Laatste update:

De Disney-animatieserie Kim Possible zit bij veel millennials nog altijd diep in hun hart. Dat blijkt maar weer uit alle haatreacties die ze de wereld in slingeren nadat Disney de allereerste trailer voor de live-action Kim Possible-film dropte. Het is pijnlijk. Heel pijnlijk.

Normaal besteden we niet veel aandacht aan YouTube-comments. Maar de Kim Possible-trailer verdrinkt bijna in de negatieve reacties. Fans zijn teleurgesteld dat een nieuwe generatie op deze manier kennismaakt met hun heldin Kim Possible. Ook is haar trouwe sidekick, naakte molrat Rufus, nergens te bekennen. Huh?

Kim Questionable

Door de comments heen spitten is ook wel weer geinig; je komt erg leuke inhakers tegen. Iemand zegt dat het niveau van deze verfilming eerder Kim ‘Questionable’ is. Een ander vraagt of Thanos niet nog een keer met zijn vingers kan knippen. De video krijgt weinig likes en zit op ruim drie keer zoveel dislikes. Werkelijk alles krijgt commentaar: van haar slechte pruik tot het mini-budget van de film.

Haat gaat door

De haatparade zet door. Op twitter reageren ook vooral mensen die hun jeugd naar eigen zeggen keihard kapot zien gaan door wat Disney nu produceert. Hoe durven ze ook!

Kim wie?

Kim Possible is zeker niet de eerste de beste Disney-reeks. Het typische tienermeisje Kim bleek namelijk helemaal geen standaard high school-studente te zijn, maar een bikkelharde superheldin die de wereld meer dan eens redde. Sidekicks Ron Stoppable en naakte molrat Rufus (véél beter dan Perry het vogelbekdier) waren er ook altijd bij. De show, die tussen 2002 en 2007 op Disney Channel kwam, won zelfs een Emmy voor beste animatieserie!

Kim Possible is op 15 februari te zien op Disney Channel in Amerika.

Lees verder