Milla Jovovich in Monster Hunter 2021

Veronica Superguide logo
Milla Jovovich in Monster Hunter 2021

Milla Jovovich gaat los in eerste teaser Monster Hunter

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Volgend jaar gaat Monster Hunter in première. En afgaande op de eerste teaser biedt deze duistere fantasyfilm exact wat de titel belooft!

Zandstorm

Monster Hunter is gebaseerd op de gelijknamige gamereeks van Capcom. Actieheldin Milla Jovovich kruipt in de huid van Natalie Artemis, de leider van een militaire eenheid. Samen met haar team belandt zij door een zandstorm in een wereld die verdacht veel op de onze lijkt… met dat verschil dat hier niet de mensen, maar de monsters de dienst uitmaken!

Resident Evil

Dit weekend verscheen de eerste teaser voor Monster Hunter online. Het voorproefje duurt slechts zestien seconden, maar doet exact wat een goede teaser moet doen: hongerig maken naar meer! Geen wonder, in die paar seconden dat Milla Jovovich in beeld is, bewijst de Resident Evil-actrice dat ze het nog niet verleerd is!

Gameverfilming

Milla Jovovich is trouwens niet de enige link die Monster Hunter heeft met de nog altijd populaire Resident Evil-reeks: Paul W.S. Anderson staat namelijk achter de camera. Deze regisseur tekende eerder voor (het gros van) de Resident Evil-reeks. De bioscoopreboot van Resident Evil laat nog even op zich wachten, maar tot die tijd lijken de fans deze gloednieuwe gameverfilming niet te mogen missen!

Monster Hunter draait vanaf 15 april 2021 in de Nederlandse bioscopen.

Lees verder